راهنمای نقشه های ساختمانی General note

ساخت وبلاگ
توضیحات عمومی:‌

         این توضیحات در ابتدای اوراق نقشه های ساختمانی درج میگردد. البته این توضیحات عمومی است که به تمامی انواع پروژه های ساختمانی مطابقت دارد. گرچه این توضیحات برای تمامی پروژه های ساختمانی کافی نبوده در شرایط خاص به توضیحات جزیات پروژه مربوط نیز پرداخته شده و در ادامه این توضیحات عمومی باید درج گردد. اما توضیحات ذیل بصورت مقدمه در ابتدای اوراق نقشه های ساختمانی قبل از Legend ویا علایم و اختصارات ارایه میگردد. 

  1. قراردادی موظف است کلیه ابعاد، اندازه ها و رقوم ها را قبل از شروع به اجرا کنترل نموده و کلیه خطا ها و عدم تطابق احتمالی بین نقشه های ساختمانی، ساختمان  و تاسیسات را به اطلاع تیم نظارت برساند.
  2. قبل از آغاز عملیات اجرایی و در حین انجام آن، قراردادی موظف است هر گونه موارد و مشکلات پیش آمده، هر گونه عوارضی شهری موجود (سطحی و زیر زمینی)، وجود هرگونه قنات، چاه یا انبارہ را به صورت دقیق با جزئیات لازم، سریعا به اطلاع تیم نظارت برساند.
  3. در روی کلیه پلان ها، مقاطع و جزئیات، ابعاد نوشته شده براندازه گیری با مقیاس برتری دارند.
  4. مشخصات و جزئیات روی هر نقشه بر مشخصات و جزئیات تایپ برتری دارند.
  5. نقشه ها و مشخصات محاسباتی نمایانگر ابعاد و اندازه های ساختمان  تمام شده ساختمان و مربوط به کل اسکلت می باشند.
  6. این نقشه ها و مشخصات، مگر در موارد ذکر شده، روش اجرایی را مشخص نمی کنند.
  7. ۷. قراردادی موظف است از کلیه روش ها جهت محافظت اسکلت، کارگران و سایر افراد در حین عملیات اجرائی استفادہ نماید. این روش ها شامل مهار بندی، شمع بندی جهت وسائل ساختمانی خاکبرداری ها و قالب ها و داربست ها، توری های محافظتی، مهاربندی جرثقیل ها و بالابر ها و غیره می باشند. قراردادی راه بری و هدایت عملیات، اجرایی را بر عهده دارد و در رابطه با وسایل، روش ها و تکنیک ها و اولویت های مراحل اجرائی مسئولیت کامل خواهد داشت.
  8. در محلی سقف  ها، گادرها، تیر چه ها، ستون ها، دیوار های کانکریتی و غیره باید از تعبیه هر گونه سوراخی، مگر آنچه دقیقا در نقشه های محاسباتی نشان داده شده پرهیز شود. در مواردی که سایر نقشه های ساختمانی و نقشه های ساختمانی وجود چنین سوراخ های را مشخص می نمایند ولی در نقشه های محاسباتی نشان داده نشده اند، تیم نظارت باید مطلع گردد. به هر حال در محل سوراخ باید غلاف گذاری پیش بینی گردد.
  9. مصالح ساختمانی مصرفی را باید بر روی سقف و کف های اسکلت دار به صورت پراکنده پخش نمود، در این موارد بار وارده بر سقف یا کف نباید از بار دیزاین طبقه تجاوز کند.
  10. هیچ گونه تجهیزات سنگین از قبیل مخازن، گاو صندوق ها و صندوق های ذخیره، که بار آنها بر اسکلت از بار های در نظر گرفته شده در دیزاین سنگین تر باشد را نباید بدون تائید تیم نظارت بر روی کف ها قرار داد.
  11. کلیه ابعاد و ارتفاعات ساختمان های احتمالی موجود در محل احداث پروژه باید قبل از اجرا با نقشه ها وفق داده شده و هر گونه عدم تطابق به تیم نظارت گزارش داده شود.
عشق و زندگی...
ما را در سایت عشق و زندگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : engziaa بازدید : 203 تاريخ : جمعه 26 بهمن 1397 ساعت: 17:44